Skip to content Skip to footer

A projekt leírása

Mutasd!

A projekt leírása

2 hét – 6 koordinátor- 141 támogató – rengeteg tárgyi adomány – 650.000 forint

Íme a “Veletek vagyunk” kampányunk összefoglalója.

Szóval. Örökbe fogadtunk egy kórházat, és elkezdtük gyűjteni azokat az eszközöket, tárgyakat, amikre nagy szükségük van, de nem állt a rendelkezésükre, vérnyomásmérőtől a ceruzaelemig.

Útjára indítottunk egy táblázatot, amelybe 55 fantasztikus ember írta be magát (egyének, családok, cégek, Anonymus-ok), hogy mit tudna vállalni és beszerezni, eljuttatni hozzánk. A szükséges dolgoknak a nagy része össze is gyűlt, két héten keresztül folyamatosan érkeztek be a felajánlások. Volt olyan ami csomagként, és volt olyan is ami külföldről, például Erdélyből is kaptunk csomagot. Majd két részletben el is juttattuk mindezt a kórháznak. Az akciót 6 csodálatos noÁr csapattag koordinálta és vezényelte le: Tóth-Kása Ottília, Cserhalmi Elinor, Szilágyi Eszter, Andrási Réka, Bogát Enikő és Makai Zsófi.

Ezen felül 76 olyan csodálatos ember volt, akik utaltak ugyanerre a célra. Elképesztő, hogy ennek köszönhetően 650.000 Ft-ot tudunk felajánlani a kórház javára. A kórház kérésére, mindezt átutaljuk nekik és ők pedig öltözőszekrényeket fognak venni belőle, mert eddig az sem volt és a folyósón, egy lépcsőfordulóban öltöztek át. 

Mindezt látva, az emberi szolidaritást és kedvességet megtapasztalva, hihetetlenül hálásak vagyunk Nektek! Mindenkinek köszönjük, aki hozott valamit, utalt vagy akár megosztotta a kezdeményezésünket. A hétköznapjaink hősei most is heroikus küzdelmet folytatnak, amiben mi is tudunk nekik segíteni, akár egy mosollyal, kedvességgel, vagy tettekkel. Tudjátok: “a pesszimista embernek gyakran van igaza, de a változást csak az optimista hozhatja!” Nektek hála a mi szívünk megint megtelt szeretettel és jó érzéssel, hogy ilyen követőtábora van a noÁrnak. Ultramenők vagytok!